Sari la conținut

Două încăierări, în două zile, pe străzile Timişoarei

Încăierea a început, se pare, între două bande rivale. Astfel, după ce au ieşit din club, au început să se înjure, apoi să se bată cu pumnii şi picioarele, chiar în mijlocul străzii. Deși pe stradă treceau mai multe maşini, niciun şofer nu s-a gândit să intervenă. La un moment dat, unul dintre tineri a fost atât de tare bătut încât s-a prăbuşit în mijlocul străzii. Patru dintre persoane au primit amenzi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţia s-a sesizat din oficiu şi a început o anchetă.

Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, ne-a declarat: "Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de participare la o încăierare între mai multe persoane şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, efectuează cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate".

Sâmbătă noaptea, o altă încăierare a avut loc chiar în faţa unui local din centrul oraşului. Doi tineri s-au luat la bătaie, fără ca nimeni să intervină.

Redactor: Maria Rohnean
Editor Web: Răzvan Bulacu