Sari la conținut

Două noi certitudini la ASU Politehnica


„Am văzut potențialul jucătorilor noi. Dintre ei, cu siguranță vor veni cu noi în cantonament Todorov și Sulea. Mai sunt câțiva jucători tineri, de perspectivă, cu un potențial foarte frumos, dar, momentan, atât”, a explicat Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

La 24 de ani, Andrei Sulea  s-a pregătit pentru o scurtă perioadă cu ASU Politehnica și în vară, dar a ales atunci să dea curs ofertei venite de la FC Bihor. Revenit la Timișoara, atacantul spune că a avut discuții și cu alte pretendente la promovare din C4, dar a ales tricoul alb-violet.

„M-am întors și am regăsit echipa pe primul loc. De fapt, e cea mai bună echipă, de asta am și ales să vin aici. Am mai fost sunat de două echipe din această serie, care se bat și ele la promovare, dar am ales-o pe cea de pe primul loc”, povestește Andrei Sulea.

Noul atacant al lui ASU Politehnica e de părere că promovarea se va juca pe ruta Timiș-Alba, fiind convins că Național Sebiș, echipă pentru care a evoluat în trecut, nu va conta în această ecuație.

„Noi suntem principalii favoriți. O să fie echipe, gen Metalurgistul Cugir... eu zic însă că Sebișul nu are nicio șansă anul acesta”, adaugă noul atacant al lui ASU Poli.

Alături de Sulea, ASU Poli s-a înțeles și cu Miodrag Todorov. Fundașul central în vârstă de 20 de ani a jucat în tur pentru Mama Mia Becicherecu Mic – echipă ce se confruntă cu probleme financiare în această perioadă – și pare a fi o certitudine pentru retur în viziunea antrenorului Sorin Brîndescu. Alb-violeții pleacă miercuri în cantonament, unde vor sta până pe 6 februarie, timp în care au programate și trei partide de verificare.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu