Sari la conținut

Două nume noi în lotul lui BC Timișoara

Situația „Leilor din Banat” nu s-a schimbat față de începutul săptămânii, în ceea ce privește nesiguranța financiară. BC Timișoara va reuși totuși să completeze foaia cu 12 nume la partida de mâine cu CSU Sibiu, prima din noua ediție a Ligii Naționale. În lotul alb-violeților se vor regăsi și Filip Zekavičić și Dalibor Djapa, jucători cu contracte deschise.

„Filip Zekavičić a jucat sezonul trecut la două echipe, în Rusia, în Liga a doua și apoi la Smederevo, prim-divizionară în Serbia. Dalibor Djapa, jucător cunoscut în România e deja la a patra echipă la care joacă deja”, Dragan Petricevic, antrenor BC Timisoara.

„În acest moment în care discutăm noi, ne-am încropit. Ce o fi de mâine încolo, rămâne să vedem. Incertitudine asta însă nu cred că face bine nimănui”, Leontin Demaio, manager general BCT.

BC Timișoara are, în acest moment, cel mai mic buget din Liga Naționala și este creditată cu șanse minime de a evita retrogradarea.

„Măcar știm de la ce începem! Orice fază frumoasă într-un meci este deja un pas înainte. Eu sunt însă convins că ne vom muta, de la acest power ranking, și la sfârșitul sezonului vom ocupa câteva locuri în sus”, Dragan Petricevic, antrenor BC Timisoara.

BC Timișoara va da piept în „formula de criză” cu CSU Sibiu în prima etapă a Ligii Naționale. Meciul se dispută mâine, de la ora 19.15, în Sala „Constantin Jude” și va fi transmis, în direct, de Digisport 3.