Dragan Petricevic speră într-o minune! Meciul retur BC Timișoara - CSM Oradea, în direct pe Digi24 Timișoara

Data publicării:
Dragan Petricevic

”Leii” din Banat pregătesc cu încredere meciul retur din sferturile Cupei României împotriva formaţiei din Oradea. Pentru acest lucru, se pregătesc intens până la meci, dar speră şi într-un miracol.

Putem să sperăm şi la o minune. Minunile nu se întâmplă pur şi simplu, se întâmplă doar în filme şi în basme. Minunea trebuie să fie şi în urma unui program bine structurat“, afirmă Dragan Petricevic.

Jucătorul sosit în urmă cu exact o săptămână la echipă, pivotul american Darren Fenn, crede că echipa timişoreană are nevoie de omogenitate care să joace tot mai bine şi să înceapă să lege victoriile: „Avem o echipă bună, dar avem nevoie de puţin timp pentru ca toţi jucătorii să se cunoască. Cei de la Oradea au fost împreună întreg sezonul şi, din câte am înţeles, au mulţi jucători care au jucat şi înainte împreună. Noi avem mulţi jucători noi în echipă, deci va trebui să treacă puţin timp ca să ne acomodăm unii cu ceilalţi, dar cred că va fi bine“.


Antrenorul Dragan Petricevic ştie care sunt problemele la echipă: condiţia fizică şi lipsa unor legături închegate de joc la nivelul lotului pe care îl are la dispoziţie: „Noi suferim la mai multe capitole. Două principale sunt pregătirea fizică şi omogenitate. Pregătire fizică datorită faptului că în ultima lună de zile s-au schimbat trei jucători şi s-a lucrat mult mai mult tactic“.

Meciul retur dintre BC Timişoara şi CSM Oradea va avea loc în Sala „Constantin Jude“, duminică, 12 ianuarie, de la ora 18 şi va fi transmis de Digi24 Timişoara.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri