Drifturi, adrenalină și burn out-uri la Timișoara, în memoria lui Paul Walker

Data publicării:
walker prima

Șoferii au arătat că l-au apreciat și iubit pe Paul Walker. Au străbătut orașul, după care s-au strâns în locul în care se practică cursele ilegale în Timișoara. Au redat exact lucrurile care l-au făcut celebru pe actor: spectacolul pe patru roți!

comemorare Paul Walker 01
comemorare Paul Walker 01


Toți au avut lipite pe mașini chipul vedetei din seria ”Fast and Furios”.
Pentru unii a fost doar un actor, dar pentru șoferi... un adevărat model: ”Cred că ne-a inspirat pe mulți”. - Ai învățat ceva în seria asta? ”Cred că da, ar trebui să circulăm mai liniștiți, dar ne circulă prin sânge și nu se poate”, ”Un model, o inspirație. Nu doar pentru mine, pentru toți care ne-am strâns aici ca să îl comemorăm”. - Când ai aflat de accident cum a fost? ”Șoc, nu mi-a venit să cred”, ”Paul a fost iubit și în România, (...) am învățat ( de la el - n.r.) loialitatea și spiritul de echipă”.

Unii chiar i-au dedicat un altar în locul în care, în Timișoara, se practică cursele ilegale. Inclusiv Ionel Pascotă, campionul național la motociclism, a venit să aprindă o lumânare: ”Se poate spune că toată Timișoara e aici, am fost fan ca și oricare, pentru că au făcut ceva frumos cu mașinile, este lucru din care se poate învăța”.

reporter: Gerhald Ernst
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri