Sari la conținut

Drum judeţean, mai rău ca la ţară


„Aşa arată drumul judeţean 587 care face legătura dintre comuna Fârliug şi două sate care aparţin acesteia. Pe această porţiune, de exemplu, nici nu se mai vede asfaltul turnat în urmă cu 8 ani. Aşa că şoferii circulă prin noroi şi gropi pentru că nu au alternativă” - Caterina Ledrer, reporter Digi24 Timișora.

La intrarea pe drumul judeţean există un semn de circulaţie care atenţionează şoferii că maşinile mai grele de 7 tone nu au voie să circule pe aici. De marcare rutiere pe puţinele porţiuni asfaltate nici nu poate fi vorba, iar apa curge şiroaie pe drum. Autorităţile judeţene promit...

„Vom face o evaluare și acest drum va fi inclus în programul de reparații curente din acest an, tocmai în ideea de a asigura o circulație corespunzătoare. [Când vor începe aceste reparații?] După 15 martie se va putea interveni”, explică Camelia Şuşco, purtătorul de cuvânt al CJ Caraş-Severin.

Aşadar, vorbim doar de reparaţii şi nu de o modernizare totală. Ultima reabilitare a drumului de 7 kilometri a avut loc în 2008. Atunci, Consiliului Judeţean Timiş a investit 2,9 milioane de lei.

Reporter: Caterina Ledrer

Operator: Mihai Pop