Ducesa de Cambridge, Kate Midleton, se îmbracă cu haine produse în România, la Arad 

Data publicării:
ducese prima

Vestea că o rochiţă realizată in fabrica de confectii din Arad a fost purtată de ducesa de Cambridge chiar la jubileul reginei a ajuns la muncitori prin intermediul directorului Monica Fufezan, care a găsit ştirea pe internet: ”Întâmplarea face că am aflat chiar cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere şi am spus că acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua mea pe care l-am primit, faptul că produsele noastre sunt atât de apreciate”.

Cei mai multi dintre muncitori sunt obişnuiţi să vadă rochiţele pe umeraş gata de livrare. Unii norocoşi, au şansa să le şi poarte. - Ţi se potriveşte stilul rochiţei ducesei? ”Da. Foarte mult. După cum bine se vede este un stil foarte elegant, conservator, stilul specific britanic”, spune Laura Negru, modelul fabricii de confecţii.

- E complicat de făcut ceea ce a purtat Kate Winslet? ”Produsele sunt de complexitate medie. În general. Produse cu cute, cu pliuri, nu chiar aşa de complexe”, explică Lidia Cristea, şef de secţie.

Vestea că rochiile produse la Arad au ajuns să fie purtate de soţia prinţului Wiliam a avut efecte şi asupra vânzărilor fabricii. Imediat după prima apariţie, toate femeile din Anglia au vrut să fie îmbrăcate la fel, comenzile fabricii crescând brusc de la 1.000 la peste 3.000 de unităţi.

”Din punct de vedere economic a avut o influenţă pozitivă deoarece comenzile la acest model s-au triplat în urma purtării rochiei şi a jachetei de către ducesa de Cambridge”, spunea Monica Fufezan.

Un costum asemenea celui purtat de Ducesa de Cambrige în urmă cu doi ani cu ocazia jubileului reginei costă în jur de 600 de lire.

reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri