După mese îmbelşugate, sport „pe săturate"

Data publicării:
miscare sala

Sălile de fitness s-au umplut de timişoreni care au neglijat orice dietă şi care depun eforturi acum ca să revină la forma dinainte de sărbători. Printre puţinii care nu au făcut abuz, tocmai pentru că e greu să scapi de kilogramele în plus este Adriana: ”Sunt adepta sălii şi atunci încerc să mă menţin şi după Revelion. După 20 şi ceva de ani e mai greu să te menţii”.

 
Cei care n-au alergat pe bandă, au preferat plimbările în aer liber. Statul în casă nu face bine siluetei: ”N-am avut grijă, am pus două kile cred”. - Şi acum aţi ieşit ca să le daţi jos? ”Da, pentru aerisire”, ”Am stat prea mult acasă de Revelion”. - Şi-acum? ”E mai bine că am luat aer”, ”Am venit acasă din Germania şi nu am ţinut, chiar am mâncat de toate, sarmale, friptură, tot ce-a fost. Merg înapoi, merg la lucru şi e cu totul altă alimentaţie”.

Alţii, în schimb, apelează la diete stricte. Cea mai mare greşeală, spun medicii.

 
”Nu este sănătos, dar este mai nesănătos să continuăm să abuzăm. Ar fi bine să începem cât de curând o cură de detoxifiere, să bem ceaiuri de anghinare, ceaiuri de fenicul, ceaiuri de cimbru, de muşeţel, de mentă”, ne recomandă Maria Varga, medic nutriţionist.

Cei care nu sunt adepţii exerciţiilor în sălile de fitness, pot opta pentru plimbări în aer liber, mai ales că vremea va fi frumoasă în acest sfârşit de săptămână, cu temperaturi de 12, chiar 14 grade Celsius.

reporter: Maria Rohnean
operatori: A. Hrişcu, A. Marina
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri