După puncte în Bănie. CSU Craiova - ACS Poli, de la ora 14:00

Data publicării:
dupa puncte

„Pregătim jocul la victorie, dar bineînțeles că suntem mulțumiți și cu un punct. Trebuie să nu ne pierdem concentrarea, să rămânem modești, să abordăm jocul cu încredere, dar cu cocnentrare maximă”, spune Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

Marcatorul golului doi în succesul cu ASA Târgu Mureș, ibericul Rufino se așteaptă la un rezultat pozitiv și în deplasarea de la Craiova.

„Jocul de mâine este unul foarte important pentru noi. Cu un succes am putea să ne distanțăm de echipele din spatele nostru, dar și, de ce nu, să ne apropiem de locul șase, care este ocupat acum de Craiova”, povestește și Rufino Segovia, marcatorul golului doi al timișorenilor, în victoria cu ASA Târgu Mureș.

Antrenorul bănățenilor se poate baza din nou pe Curtean și Belu – reveniți după suspendări, în timp ce Elek și Scutaru sunt incerți – dar au plecat astăzi împreună cu lotul spre Craiova. Neagu și Goga sunt în continuare accidentați. Oltenii nu se vor baza pe un jucător important care a primit cartonaş roşu în ultima rundă, Tha’er Bawab, dar revin după suspendatii Vătăjelu, Nuno Rocha şi Popov.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri