După trei runde în deplasare, „leii” revin acasă

Data publicării:
bct dinamo


„Am obţinut o victorie importantă la Mediaș. Repriza a doua de acolo trebuie să fie un model pentru noi, căci am jucat cu multă energie şi cu o atitudine sănătoasă. Nu e ușor însă, nici nu avem zece jucători la antrenament, din cauza accidentărilor a doi dintre juniori, dar asta e. Trebuie să luptăm”, a precizat Nenad Mandic, antrenorul timișorenilor.

Întâlnirea cu Dinamo este prima dintr-o serie de patru care vor avea loc în decurs de zece zile: trei dintre acestea vor avea loc pe parchetul sălii „Constanin Jude”, cu Dinamo, BCU Pitești și Steaua.

„Avem o rotaţie scurtă, din pricina problemelor financiare pe care le ştiţi deja. Jucăm din trei în trei zile, dar trebuie să luptăm. Le-am spus băieților când am ajuns aici să luăm totul treptat, antrenament după antrenament, joc după joc și apoi vom vedea unde ne situăm”, a adăugat Mandic.

Oaspeții timișorenilor s-au impus în tur, la zece puncte diferență, însă nu au mai câștigat la Timișoara de exact cinci ani, când s-au impus cu 81 la 84. Partida ce contează pentru etapa a 19-1 va începe de la ora 18:00, iar intrarea generală va fi liberă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri