Eliminați după aruncări de departajare

Data publicării:
eliminare resita

HC Adrian Petrea a ratat dramatic accesul în Final Four-ul Cupei României, după meciul din sferturile de finală, cu CSM București. După un început echilibrat, echipa pregătită de Zvonko Sundovski s-a distanţat şi a condus la pauză cu 15-10. Cărășenii au făcut însă o repriză secundă excelentă și au reuşit egalarea cu cinci minute rămase.  Fiecare echipă a mai marcat apoi de două ori, astfel că s-a ajuns la aruncările de departajare.

„Am avut o cădere inexplicabilă, cu multe greșeli tehnico-tactice și, din păcate, le-am dat ocazia să facă un meci bun pe final”, a spus, la final, Tiberiu Constantinescu, de la CSM București.

În prima de serie de cinci aruncări, ambele formaţii au ratat în două rânduri. Stavrositu şi Humet au irosit fiecare şansa de a o califica pe CSM Bucureşti. Ionuţ Iancu a salvat apoi patru aruncări de departajare, iar echipa din Capitală s-a impus cu 31-30.

„Vreau să-mi ajut echipa la fiecare meci și mă bucur că pot să fac asta”, a explicat și Ionuț Iancu, portarul celor de la CSM București.

CSM Bucureşti este a treia echipă calificată în Final Four-ul Cupei României, alături de Dunărea Călăraşi şi HC Dobrogea Sud. Careul de ași se stabilește astăzi, după duelul dintre Steaua și CSM Ploiești.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri