Eliminați la penalty-uri

Data publicării:
eliminati penalty

Dispută încinsă în sferturile de finală ale Cupei României, între ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș. Robert Elek a deschis scorul pe „Dan Păltinișanu”, în prima repriză. Gazdele își puteau mări avantajul în minutul 36: Velayos a făcut henț în careu, iar bănățenii au primit penalty. Hernandez nu a profitat și a ratat de la punctul cu var. ASA a avut o șansă uriașă în startul reprizei secunde, când bara s-a opus la șutul puternic al fostului timișorean, Mircea Axente.

Elek putea reuși dubla printr-un procedeu spectaculos, dar nu a prins spațiul porții. Cu 10 minute înainte de final, echipa din Târgu Mureș a dat lovitura prin Balic, care a egalat la 1. În ultimele secvențe, Brandan a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben, astfel că în prelungiri a urmat un adevărat asalt la poarta lui Stăncioiu. În decurs de câteva secunde, Belu și-a trecut în cont două ratări imense . Portarul oaspeților i-a mai refuzat o dată golul lui Elek. Și totul s-a decis la loviturile de departajare.

„Am făcut tot ce am putut astăzi. Ne-a ieșit, într-adevăr, pe final și ne bucurăm foarte tare”, a declarat, la final, Eduard Stăncioiu, „eroul” mureșenilor.

După 6 serii de șuturi, Stăncioiu s-a remarcat din nou și a scos execuția lui Andrei Artean, iar ASA s-a calificat în penultimul act.

„Băieții au fost extraordinari, pentru că au jucat o a doua repriză foarte foarte bună. Am egalat și am avut alte câteva ocazii și atunci e foarte frumos pentru noi”, a spus și antrenorul său, Cristiano Bergodi.

„La penalty-uri știți că e vorba doar de șansă”, a rezumat înfrângerea Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

ACS Poli părăsește Cupa României, în vreme ce ASA va întâlni Dinamo în semifinale.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri