Eșec surprinzător în „optimile” Cupei

Data publicării:
informatica galati-2

Sârbul Stefan Rakic a stabilit scorul primei reprize, pentru ca imediat după reluare, Vali Ilaș să dubleze avantajul alb-violet. Timișorenii s-au relaxat însă prematur și Emanuel Moldoveanu a ieșit la rampă în două rânduri, pentru a egala situația.

„Suntem fericiți că i-am bătut. Am demonstrat că avem caracter, că avem o echipă bună. A fost un meci foarte dificil, am muncit foarte mult pentru el și s-a dovedit că cei ce muncesc și se dăruiesc, câștigă”, a spus Emanuel Moldoveanu, marcatorul a două dintre cele trei goluri ale celor de la United Galați.

„Sunt dezamăgit pentru această relaxare mai mult, pe cae nu l-am înțeles. Chiar dacă am condus 2-0, știam că aici e un meci destul de greu… este o echipă bună, ambițioasă, jucători buni și… ce să spun… felicitări lor!”, a recunoscut Robert Lupu, antrenorul-jucător al timișorenilor.

Cu zece minute înainte de final, Burdujel a marcat golul trei și și-a trimis echipa mai departe în Cupă.

„Am început să ne testăm pentru play-off, asta le-am spus și băieților în vestiar. E primul meci cu presiune – totul sau nimic astăzi – ori câștigăm, ori ieșim din Cupă. S-a văzut în teren dăruirea și motivația pe care au avut-o de a câștiga și de a-și face datoria pentru Galați”, a explicat și omologul său, David Asandei.

„Pentru noi e ca și o palmă luată… ne-a rămas campionatul și acolo trebuie să ne concentrăm, pentru că unul din obiective l-am ratat deja”, a mai completat Lupu.

Timișorenii – pentru care au debutat portarul Robert Voin și sârbul Dusan Milojevic – au șansa să se răzbune, duminică, pe teren propriu, când gălățenii vin pe Bega pentru un joc ce contează pentru etapa a 19-a a Ligii I. Partida din sala „Constantin Jude” va începe de la ora 18:00.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri