Excursie în Grecia pentru premianţi

Data publicării:
excursie prima

Au obţinut primele locuri la olimpiade şi alte concursuri şcolare, au muncit un an întreg ore suplimentare pentru a deveni cei mai buni din şcoală, iar rezultatele lor au fost răsplătite. Este vorba despre 18 elevi din Timişoara, tineri care au reuşit să reprezinte cu succes liceul din care fac parte pe plan local, judeţean şi national.

„Am primit premiul I la etapa judeţeană de limba engleză şi locul al treilea la germană. Necesită pregătire intensă într-adevăr, sunt câteva ore de muncă, dar nu pot să zic că e chiar imposibil", „O să stăm 12 nopţi acolo, sunt în clasa a 10-a şi mă motivează acest premiu foarte mult să mai muncesc să mai obţin excursii sau…", „Anul trecut am luat premiul I la concursul de protective şi securitate în muncă, iar anul acesta am participat la olimpiada de matematică", ne spun ei.

Primăria Timişoara a semnat un protocol de colaborare cu o agenţie de turism, care se angajează ca şi pe viitor să le ofere elevilor merituoşi o scurtă vacanţă în timpul verii pentru a-i motiva să devină tot mai buni.

„Sperăm ca acest proiect să continue şi în lunile următoare şi mulţi dintre elevii merituoşi ai Timişoarei să poată să beneficieze de aceste sejururi", afirmă Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei.

Elevii vor pleca în excursie în 20 mai şi se vor întoarce acasă în 3 iunie.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Adrian Hrişcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri