Fac legea... în karate

Data publicării:
karate

- Cum a fost? ”Frumos, având în vedere că am câştigat, frumos!”, - E grea competiţia? Cum sunt adversarii? ”În momentul în care zici că e grea sau dacă zici că e uşor s-ar putea să ai o surpriză, adică să pierzi. Orice campionat este greu”, spune Dan Chiş, de la ISJ Sălaj.

Cu toate că numeric competiţia a fost dominată de bărbaţi, între participanţi s-au numărat şi câteva angajate ale MAI care nu s-au lăsat impresionate prea mult de execuţiile colegilor lor.

- Ai aplicat în munca ta de zic cu zi ce ai învâţat la sala de Karate? ”Am aplicat corectitudinea, stăpânirea şi uşurinţa de a gândi”, precizează Diana Isabela Mocau, de la ISJ Galaţi.

”Concursurile la nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt foarte intense doarece sunt foarte mulţi foşti sportivi de performanţe în Minister şi de aceea karate-ul a avut o dezvoltare foarte mare la nivel de Minister de Interne”, spune Mihai Cristian Câmpeanu, de la ISJ Galaţi.

”Pentru cadrele Minsterului Afacerilor interne este foarte bine să facă această pregătire fizică, care îi ajută şi din punct de vedere mental, şi din punct de vedere fizic”, este opinia lui Florin Boca, şeful comisiei centrale de Arbitri din Federaţia de Karate.

Alături de angajaţi ai MAI, la competiţia de la Arad au drept de participare şi elevii din instituţiile de învâţământ ale Ministerului. Finala Campionatului Naţional de la Arad se va încheia vineri când va avea loc premierea câştigătorilor.

reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri