Făptași reţinuţi la câteva ore după spargere

Data publicării:
spargere 2



În jurul orei 3, cei doi minori au spart uşa unui magazin şi au furat bani din casa de marcat. De asemenea, de la un restaurant din vecinătatea magazinului au sustras patru sticle de băuturi alcoolice. Câteva ore mai târziu, suspecţii au fost prinşi de poliţişti şi conduşi la audieri. Ei au fost depistaţi după marfa sustrasă din restaurant şi abandonată într-un parc din Timişoara. Anchetatorii urmează să analizeze însă şi probele culese de la faţa locului de către criminalişti.

Cei doi adolescenţi și-au recunoscut fapta, mai ales că poliţiştii erau pe urmele lor după ce au dat în ultimele luni încă trei spargeri la societăţi comerciale pe raza municipiului Timişoara. Cel mai mare prejudiciu provocat de ei, recuperat până la urmă, a fost de 3.000 de lei, suma reprezentând valoarea pachetelor de ţigări sustrase de cei doi.

Pe numele minorilor au fost emise ordonanţe de reţinere, pentru 24 de ore în cazul celui de 17 ani, şi de 10 ore pentru cel de 15 ani. Potrivit legii, ar trebui să primească între 3 la 15 ani închisoare pentru furt calificat, însă pedeapsa ar putea fi redusă, avându-se în vedere vârsta celor doi.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Mihai Pop, Cristian Axinte
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri