Fără 7 jucători, pe terenul liderului

Data publicării:
acs astra

După două săptămâni de pauză, timișorenii revin în teren pentru un nou joc oficial. ACS Poli evoluează sâmbătă seara pe terenul liderului Astra Giurgiu. Alb-violeții fac deplasarea în sudul țării fără șapte jucători, însă chiar și așa speră să scoată un rezultat pozitiv.

„Noi, de obicei, după fiecare pauză am fost mai montați și sperăm ca și acum să fie la fel și să mergem la Giurgiu să ne întoarcem cu punct sau puncte”, spune Robert Elek.

„Pentru noi, indiferent că jucăm cu prima clasată sau cu ulitma, fiecare meci este greu, dificil. Trebuie să fie o concentrare mai bună, o atitudine mult mai bună din partea noastră și, pe urmă, inevitabil vor veni și punctele”, este de părere Srdjan Luchin.

Florin Marin nu îi va avea la dispoziţie pentru acest meci pe Cânu, Neagu, Sarmov, Goga, Popovici şi Scutaru, cu toţii accidentaţi, ultimul recidivând într-un test din perioada de pauză. De asemenea nu va efectua deplasarea la Giurgiu nici Marius Croitoru, suspendat pentru cumul de „galbene”.

„Noi avem nevoie de puncte și trebuie să strângem cât mai repede, pentru că etapele trec foarte repede și va fi foarte greu după aceea. Sperăm ca în etapa aceasta să începem o nouă serie în care vom obține doar rezultate pozitive”, adaugă Ianis Zicu.

ACS Poli Timișoara are cinci partide la rând fără victorie, în vreme ce echipa antrenată de Marius Șumudică are doar un singur eșec în ultimele cinci runde. Duelul dintre cele două are loc sâmbătă, de la ora 21:15 și va fi transmis, în direct, de Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri