Festivalul de Operă și Operetă a umplut Parcul Rozelor din Timișoara

Data publicării:
festival colaj A 1



Parcul Rozelor s-a umplut cu spectatori dornici să ia parte la reprezentația de vineri seară din cadrul Festivalului de Operă și Operetă. Unii sunt fideli manifestării și vin în fiecare an la spectacolele puse în scenă aici, alții au fost la prima audiție și au rămas plăcut impresionați.

”Suntem obișnuiți deja cu asta și e frumos. E multă lume și e foarte plăcut”, ”Foarte frumos. Foarte reușit. Mă simt foarte bine și îmi place foarte mult”, ”Foarte interesant. Este pentru prima oară când am venit aici și...este interesant, e frumos”, astfel de opinii a cules, din rândul spectatorilor, echipa Digi24 Timișoara prezentă la deschiderea Festivalului de Operă și Operetă.

 

 

 

 

Corneliu Murgu, directorul Operei Naționale Române din Timișoara, ne-a mărturisit: ”Deja după nouă ani de zile (Festivalul de Operă și Operetă - n.r.) are un efect extraordinar și cred că este evenimentul cel mai important al verii. Toată lumea îl așteaptă”.

Timișorenii sunt așteptați pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână. Sâmbătă seara va fi prezentată ”Traviata” lui Giuseppe Verdi, iar duminică, spectatorii sunt așteptați la ”Voievodul țiganilor” al lui Jochann Strauss. Festivalul de Operă și Operetă continuă și în weekendul următor. Intrarea este liberă.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri