Figurație pentru Hollywood, la Castelul Corvinilor

Data publicării:
figuratie castel

Nici nu a început bine recrutarea posibililor figuranți, că 400 de persoane s-au și trecut pe liste. Înscrieri se mai pot face până în 6 aprilie. Cei care vor fi selectați vor primi 50 de lei pentru fiecare zi de filmare, dar și o  masă caldă, la prânz.

„Mi-aș dori, dacă o să fiu luat. [De ce vă tentează oferta asta?] Sunt pensionar, am timp”, admite un hunedorean.

Mai sunt și care n-au serviciu, n-au posibilitatea de a câștiga bani și aceasta e binevenită”, adaugă un alt hunedorean prezent la casting.

„Să fac și eu un ban, că aici la noi la Hunedoara se fac cam greu banii, fiindcă n-am găsit servici, și de-asta”, recunoaște o hunedoreancă.

Căutăm peste 500 de persoane de toate vârstele, femei, bărbați, copii, nu există niciun fel de limitare. Mai avem nevoie de niște vikingi, persoane cu barbă, interesante, cu ochi albaștri, blonzi, înalți”, explică Ema Hurmuzescu, coordonator casting.

Casa de producție americană a ales Castelul Corvinilor încă de anul trecut. Pe lângă Hunedoara, filmări vor avea loc și la București.

„Vor filma cei de la Universal Studio de la Hollywood. Au căutat locații pentru această producție cinematografică și în afara țării și în țară, dar au ales Castelul Corvinilor încă de anul trecut, am avut discuții și au venit în 2-3 prospecții”, povestește Costin Tinca, directorul Castelului Corvinilor.

Scenele vor fi turnate atât în zona exterioară a castelului, cât și în interior, în Capelă și în Sala Cavalerilor.

„În curtea exterioară a castelului se lucrează de zor la amenajarea platoului de filmare. Dincolo de pod a fost construită deja o poartă de intrare în castel, iar aici muncitorii amenajează un sat cu mai multe case din lemn și piatră” - Andrada Velciov, reporter Digi24 Timișoara.

„Filmul se numește Dragon Heart partea a 4-a și este regizat de Rafaella de Laurentis, fata celebrului regizor Dino de Laurentis”, spune și Dan Bera, administratorul Castelului Corvinilor.

Filmările la lung-metrajul american încep în 14 aprilie și se încheie în 10 mai. 90 de mii de lei este suma pe care Castelul Corvinilor o va incasa. În acestă perioadă, accesul turiștilor  nu va fi restricționat.

Reporter: Andrada Velciov

Operator: Tiberiu Mariș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri