Sari la conținut

Final de cantonament pentru BC Timişoara. Bănăţenii au terminat stagiul de pregătire din Austria cu un eşec

Mai mult, timişorenii au condus până la intrarea în ultimul minut de joc, însă o greşeală defensivă a dus la încasarea unui coş de trei puncte, prin care gazdele au obţinut victoria. Astfel, elevii lui Dragan Petricevic au un bilanţ pozitiv după cantonamentul slovaco-austriac, cu trei succese şi două înfrângeri. Tehnicianul bosniac spune că principalul obiectiv în cantonament a fost omogenizarea lotului, unul remaniat aproape în totalitate faţă de sezonul precedent.

„Am venit în cantonament cu gândul să jucăm, să lucrăm la omogenitate și am reușit în parte. Avem șapte jucători noi și trebuie să muncim în continuare. Au fost lucruri bune, dar și altele pe care le vom îndrepta în perioada următoare, una cu mai puține meciuri, în care ne vom căuta prospețimea fizică, dar și psihică", a spus Petricevic.

BC Timișoara se pregătește de amicalul de gală, cu Crvena Zvezda. Partida cu Steaua Roșie, care va consfinți și prezentarea lotului formației timișorene, va avea loc luni, la sala „Constantin Jude", de la ora 19. Biletele pentru acest meci, în valoare de 5 lei, pot fi achiziționate deja din rețeaua Eventim. Tichetele vor fi disponibile și în ziua jocului, la casieriile sălii „Constantin Jude".

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă