Fl. Marin: „Trebuie să câștigăm și în deplasare!”

Data publicării:
florin marin

ACS Poli Timișoara deschide etapa a 22-a, mâine, cu jocul din deplasarea de la Chiajna. Concordia are cu patru puncte mai puțin față de bănățeni, dar se află în creștere. Drept dovadă remizele cu Viitorul și CFR Cluj. ACS Poli are un minus mare în ceea ce privește jocurile din deplasare.

„Părerea mea este că meritam mai mult. În unele jocuri am fost dezavantajați de arbitraj, iar în celelalte am avut posibilitatea să obținem maximum din acele jocuri, dar nu am știut să gestionăm anumite momente de joc”, spune Florin Marin, antrenorul bănățenilor.

„Am pierdut și foarte multe puncte și din cauza noastră și din cauza arbitrilor, dar acum asta este. Trebuie să scoatem maximum din ultimele trei etape rămase”, explică și Daniel Popescu, fundașul celor de la ACS Poli Timișoara.

Ilfovenii și-au schimbat antrenorul și odată cu venirea lui Adrian Falub pe banca tehnică au bifat doar o înfrângere în ultimele trei partide din campionat.

„Echipa a arătat destul de bine și pe timpul lui Cornel Țălnar, acuma știți foarte bine că Falub a venit de trei etape și este un antrenor bun care organizează bine jocul”, adaugă Marin.

„Din punctul meu de vedere, cred că este un meci de șase puncte, pentru că vă dați seama, în cazul unei înfrângeri se vor apropia de noi”, concluzionează Popescu.

În tur, timișorenii s-au impus, la limită, cu 1-0, la primul meci pe banca tehnică a lui Florin Marin. Marcatorul golului de pe „Dan Păltinișanu”, Dorin Goga, se numără printre absenții alb-violeților pentru deplasarea în Ilfov, alături de George Neagu. Partida de la Chiajna începe de la ora 17:45 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri