Florin Marin: „Cei plecați nu m-au convins!”

Data publicării:
florin marin explicatii

Oficialii lui ACS Poli Timișoara au explicat care au fost motivele pentru care au renunțat la aproape o echipă întreagă în această perioadă. Antrenorul Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu au spus că, în mare, s-a ținut cont întâi de randamentul dat și apoi de costurile salariale.

„Am avut împreună cu staff-ul tehnic şi Consiliul Director o şedinţă în decembrie. Am analizat aportul fiecărui jucător, calitate-preţ şi bineînţelesc că am stabilit că e nevoie de o reorganizare în ceea ce priveşte lotul de jucători”, susține Daniel Stanciu, manager sportiv ACS Poli Timişoara.

„Cei care nu m-au convins şi nu au reuşit să se impună. Şi atunci e normal să îmi doresc alţi jucători care cred eu şi sunt convins că vor putea să îndeplinească cerinţele mele”, completează Florin Marin, antrenor ACS Poli Timişoara.

Cei doi au vorbit și despre posibilele sosiri din această iarnă. Timişorenii se gândesc la 5 sau 6 nume noi, majoritatea din străinătate.

„În primul rând ne trebuie un portar. MUSCĂ. Apoi avem nevoie de un fundaş, un mijlocaş central, mijlocaşi de bandă stânga şi un atacant. Şi îmi doresc ca aceşti jucători să vină cât mai repede la echipă ca să poată să facă acumulări necesare în această perioadă. Dacă vor veni târziu îmi va fi foarte greu să mă folosesc de ei”, admite Marin.

În ciuda problemelor financiare managerul sportiv al timișorenilor este convins că echipa sa nu va retrograda.

„Nu mă sperie acest moment, nu mă sperie că am putea retrograda. Cred că dacă vom reuşi să aducem 3-4 jucători sau 2 sau 3 din cei de pe listă, cu siguranţă vom reuşi să traversăm acest moment”, concluzionează Stanciu.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri