Sari la conținut

Florin Marin: „Să gestionăm euforia cum se cuvine!". Antrenorul principal al lui ACS Poli vrea toate punctele cu FC Voluntari

Marin speră ca fotbaliştii timişoreni să-şi păstreze concentrarea şi echilibrul, pentru a veni cu trei puncte de pe terenul echipei FC Voluntari, unde vor juca vineri: „Există această stare de bucurie, de fericire, normală, pentru că am câștigat împotriva Stelei, dar am încercat să gestionez bine situația, să caut să îi montez pe jucători pentru această partidă. Voluntariul este o echipă bună și eu cred că în anumite jocuri meritau mai mult".

ACS Poli Timișoara are încă doi jucători incerți pentru deplasarea din București, dar tehnicianul de 62 de ani a primit și o veste bună înaintea confruntării cu penultima clasată.

„Croitoru a revenit în programul normal, Scutaru la fel. Sunt însă incerți Cânu și Zicu, pentru acest joc. Zicu are o entorsă de la jocul cu Steaua, iar Cânu are o problemă musculară", spune Florin Marin.

Partida dintre ACS Poli Timișoara și FC Voluntari, care contează pentru runda cu numărul 11 a Ligii I, se dispută vineri, de la ora 18.30, pe Stadionul „Dinamo" și va fi transmisă, în direct, de Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Andrei Marina
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă