Fostul director al Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Timișoara, Nicușor Miuț, în fața anchetatorilor

Data publicării:
miut

Mărturia acestuia este de altfel cea mai importantă, mai ales că, după cum susţinea ieri la audieri o fostă funcţionară, această controversată retrocedare s-a făcut la presiunea şefilor, care le-au indicații cu privire la modul în care trebuie făcute restituirile.

 

UPDATE. Fostul director al Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Timişoara a spus că nu vrea să facă nicio declaraţie în acest stadiu al anchetei, însă avocatul său spune că procurorii nu au probe împotriva clientului său şi că acesta nu a făcut altceva decât să pună în aplicare o hotărâre a instanţei.

În acelaşi timp, procurorii au decis să pună sechestru pe averea acestuia. Mărturia fostului şef este cea mai importantă în acest caz, mai ales că, ieri, o fostă funcţionară declara, după audieri, că şefii sunt cei care au pus presiuni şi au stabilit cum trebuie făcută această retrocedare.

Familiei Cârpaci i s-au restituit două imobile, printe care unul în care funcţiona o grădiniţă, chiar dacă trebuia să primească o singură clădire. O altă angajată a primăriei este acum audiată, iar astăzi, sunt aşteptaţi să dea explicaţii încă doi functionari 

CITEȘTE ȘI: Noi detalii în ancheta de la Primăria Timişoara. Cine, unde a greșit?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri