FOTBAL. A treia remiză cu moldovenii lui Napoli

Data publicării:
rezumat iasi

CSMS Iași a încheiat pe primul loc turul play-out-ului după o remiză albă cu ACS Poli Timișoara. Ieșenii au cerut penalty în minutul 25, când Lullaku a fost împins în careu de Daniel Popescu, însă Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. Timișoara putea să deschidă scorul în minutul 51, când Andrei Cristea a fost aproape de autogol. Un sfert de oră mai târziu, oaspeții au ratat o dublă ocazie prin Belu și Cânu.

Ieșenii au rămas în 10 oameni în minutul 70, când Enescu a văzut roșu direct, pentru o intrare dură la Hernandez. Chiar și așa, gazdele au ratat două ocazii uriașe în mai puțin de 5 minute. S-a terminat 0-0, iar CSMS Iași a rămas neînvinsă în duelurile cu ACS Poli Timișoara – echipă care nu a mai câștigat un meci în deplasare din aprilie 2014.

„Am jucat de trei ori, am termiant la egalitate de trei ori. A fost un meci de luptă, un punct e foarte bun, adunăm în continuare puncte în clasament pentru a prinde locul șapte”, a spus, la final, Nicoló Napoli, antrenorul celor de la CSMS Iași.

„Un punct este foarte bun, dar nu e suficient. Deocamdată este bine pentru că după o victorie pe propriul teren, greu obținută, după mult timp, am reușit să legăm două meciuri fără înfângere și am reușit un rezultat de egalitate, aici la Iași, cu o echipă foarte grea”, a fost de părere și Petre Grigoraș, tehnicianul celor de la ACS Poli Timișoara.

CSMS Iași e lider în play-out cu 28 de puncte, în vreme ce ACS Poli Timișoara are 19 puncte și rămâne pe locul șapte, direct retrogradabil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri