FOTBAL. ACS Poli nu mai convinge pe nimeni

Data publicării:
daniel stanciu acs

După ce marți seară a negociat direct cu Petre Grigoraș, un candidat pentru a prelua banca tehnică a grupării de pe Bega, miercuri la prânz Daniel Stanciu a decis să demisioneze.

„De când am venit eu la club, adică din vară, nu s-a plătit niciun leu din partea autorităților locale. Atât Consiliul Local, cât și Primăria Timișoara sunt membri cotizanți. Ei, în fiecare lună, trebuiau să vină cu o sumă de bani. În afară de banii din drepturile tv, și ce mai primim de la sponsori, alți bani nu sunt”, a spus Daniel Stanciu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

Stanciu a explicat și de ce până în acest moment conducerea nu a reușit să găsească un înlocuitor pentru Florin Marin.

„Din punct de vedere sportiv nu mi-este frică cu acest lot. Până la urmă suntem doar la un punct distanță de Concordia și de Voluntari, aflate deasupra noastră și la patru puncte de CFR Cluj, care este pe locul 3”, a completat Stanciu, la Digisport.

Locul acestuia va fi luat, momentan, de către Ioan Miculaș, aceasta fiind doar una din numeroasele schimbări administrative din cadrul clubului. În ceea ce privește staff-ul tehnic, și variantele Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău au căzut, dar oficialii se așteaptă ca până mâine echipa să fie condusă de un nou tehnician. ACS Poli Timișoara întâlnește, marți, pe „Dan Păltinișanu”, Petrolul Ploiești.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri