Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Au șansa desprinderii


„Nu cred că trebuie să fim concentrați pe cineva anume. Ei formează o echipă foarte bună și în tur au demonstrat-o, având posesie mult mai bună ca noi, ținând  mult mai bine de minge. Noi ne-am urmărit însă atunci scopul, am pregătit foarte bine meciul și cred că acest lucru ne-a adus victoria și cred că și în meciul ce va urma vom reuși același lucru”, a spus Cristian Gălan.

„Va fi un meci deschis oricărui rezultat și sper ca la final să avem noi câștig de cauză. Și sunt convins că va fi așa, datorită pregătirii noastre și a fotbalului plăcut pe care îl jucăm avem șanse mari să ne întoarcem cu toate punctele”, a completat și Ionuț Vucea.

Victoria la scor de tenis cu Giarmata a propulsat-o pe ASU Politehnica la 5 puncte în fața ocupantei locului al doilea, Metalurgistul Cugir. Alb-violeții nu jubilează însă așteaptă cu optimism derby-ul de la finele săptămânii.

„Campionatul este lung sunt multe meciuri se mai întâlnesc echipe între ele și nu cred că aici se termină pentru ei. Noi mergem să câștigăm și să scoatem maximum din acea partidă”, este de părere și Alexandru Bădăuță.

„Ar fi ultima lor șansă să se agațe de locul întâi, teoretic. Practic, campionatul este lung. Va fi un meci important, dar nu decisiv”, a concluzionat antrenorul timișorenilor, Sorin Brîndescu.

Timișorenii au golaveraj 10-1 după primele două runde și, după meciul cu Giarmata, cel mai bun atac al seriei, cu 36 de goluri marcate. Îi urmează, îndeaproape, adversarii din Cugir, cu doar două goluri mai puțin marcate. Duelul din Alba este programat pentru vineri, cu începere de la ora 15.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop