Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Florin Marin: „Nu plec la greu!”

Aflată la două puncte distanță de primul loc retrogradabil, ACS Poli Timișoara va fi condusă, în continuare, de pe banca tehnică, de Florin Marin. Antrenorul de 62 de ani a declarat că nu le va face pe plac contestatarilor și că va rămâne în Banat.

„Nu plec la greu! În primul rând, am venit la Timișoara cu sufletul deschis, pentru a construi o echipă. Am venit de câteva luni și nu pot să fac acest lucru într-un timp foarte scurt. În condițiile cu care m-am confruntat eu aici eu spun că rezultatele sunt bune”, spune tehnicianul lui ACS Poli Timișoara.

Tehnicianul alb-violeților a pus semi-eșecul cu CFR Cluj pe seama presiunii rezultatelor.

„Dacă analizați bine golurile pe care le-am primit veți vedea că au fost pe niște greșeli mari, din cauza presiunii mari care există asupra rezultatului, astfel că nu e ușor să joci în astfel de condiții. Din punctul meu de vedere, totul este strict mental, nu e vorba de pregătirea fizică, aceasta fiind bună”, a completat Marin.

După trei etape scurse din play-out, ACS Poli Timișoara ocupă locul cinci, cu 15 puncte, cu două mai multe decât Concordia Chiajna, aflată pe loc de baraj și FC Voluntari, echipă ce ocupă primul loc de duce în liga secundă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean