FUTSAL. Calificarea în finală se joacă pe Bega

Data publicării:
Slobodan-Janjici-Informatica-futsal-Spicom

Prima parte s-a încheiat fără goluri, deși timișorenii au avut mai mereu initiativa. Lucrurile s-au schimbat însă la reluare, când gazdele au ieșit mai hotărâte la joc și deși au fost nevoite să evolueze timp de 2 minute cu un om în minus după eliminarea lui Burdujel, au dat lovitura, prin Stoykov.

Finalul s-a animat și mai mult, și Informatica a riscat şi a scos portarul.  Tudose a profitat însă din plin și a şi a înscris în poarta goală pentru 2-0. Ultimele minute au mai adus o eliminare în tabăra gazdelor, după ce Cojoc a fost eliminat în urma unui duel cu Rakic. Chiar și așa, punctul final le-a aparținut tot elevilor lui David Asandei, care au stabilit scorul final prin Emanuel Moldoveanu.

„A fost un meci foarte greu, foarte dificil. Ne-am desprins de abia în a doua repriză, a fost un meci de care pe care, au terminat pe primul loc, sunt favoriți pentru că mergem la ei la Timișoara, dar i-am bătut aici și sperăm și acolo o victorie și să ne calificăm în finala campionatului”, spune Emanuel Moldoveanu, de la United Galați.

„Noi am făcut niște greșeli – toate golurile au venit pe greșeli personale, lucru pe care l-am discutat înaintea meciului, să evităm acest lucru. Se pare că au meritat astăzi victoria, și-au dorit mult, au făcut muncă bună în defensivă”, admite Robert Lupu, tehnicianul timișorenilor.

„Se pare că deranjăm și toată lumea de la începutul campionatului spunea că Timișoara e câștigătoarea deja – chiar de când am jcuat la Galați și am pierdut. Că ne-a bătut viitoara campioană. Dați-le titlul de acum, începem alt sezon să știm și noi pentru ce jucăm.  Nu se poate să se dea cu așa ușurință două cartonașe roșii”, a spus, la final, nervos, David Asandei, antrenorul gazdelor.

Timișorenii au șansa revanșei, luni, de la ora 19, în Sala „Constantin Jude”. Dacă vor egala la 1 situația, meciul decisiv va avea loc tot în capitala Banatului, 24 de ore mai târziu. 

Redactor: Claudiu Sav

Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri