FUTSAL. S-au reabilitat rapid

Data publicării:
victorie informatica-1

A fost 4-1 pentru Informatica, toate golurile amfitrionilor fiind marcate în prima repriză a unui meci, practic, fără istoric. Novoselac de două ori, Călugăreanu și Ilaș au punctat pentru gazde, în vreme ce oaspeții au închis tabela prin Petre Silion.

„Noi trecem printr-o perioadă mai proastă… dar încet încet sper să ne revenim să facem un meci bun cu Deva, pentru că fără o victorie în acest joc va fi greu pe mai departe”, a recunoscut, la final, jucătorul Informaticii, Valentin Ilaș.

„Acum noi ne luptăm să prindem play-off-ul. Știam că Informatica are echipă mai bună și am vrut să venim aici ca să nu suferim o înfrângere mai mare”, a spus și Laszlo Klein, portarul și căpitanul oaspeților.

Pentru Informatica urmează o victorie la masa verde în etapa următoare, în care ar fi trebuit să întâlnească Galactic Focșani, formație retrasă însă din competiție. Următorul joc al timișorenilor în campionat va fi chiar derby-ul cu Autobergamo Deva, programat la începutul lunii aprilie în sala „Constantin Jude”.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri