Gata să cedeze clubul

Data publicării:
icim cedare


Acest post este liber, poate să fie preluat, acest club de către cine doreşte, probabil o persoană credibilă, dar acest club rămâne... nu are nici un fel de datorii! Poate să plece în continuare, să-şi continue viaţa în cel mai curat mod posibil”, a declarat Marcel Urban – preşedinte Univ. Goldiş ICIM Arad.

Urban aruncă vina pe legislaţia din România pentru situaţia critică în care  ajuns clubul arădean.

„În momentul de faţă, vreau să scot în evidenţă că nici Mercedes din Germania cu legea sponsorizării din România nu poate să întreţină echipa Universitatea Goldiş ICIM Arad”, a continuat Marcel Urban.

 Efectiv mă doare sufletul, sincer n-am cuvinte, îmi pare enorm de rău, dar trebuie să se facă ceva în ţara asta...”, a precizat și Monica Brosovszky.

Dacă actuala conducere va rămâne la cârma echipei, Clubul Universitatea Goldiş ICIM Arad va depune luna viitoare un proiect pentru o finanţarea nerambursabilă de la Primărie însă banii obţinuţi nu vor putea acoperi salarii mai mari decât cel minim pe economie – ceea ce ar însemna că echipa va trebui să evolueze în continuare cu jucătoare fără mari pretenţii finaciare. Conform conducerii echipei, această variantă ar asigura alcătuirea unui lot ce poate concura abia pentru locul 10 în campionat.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri