Sari la conținut

Hall, în locul lui Sljivancanin, la BC Timba Timişoara


Larry Hall este cea mai nouă achiziţie a lui BC Timba. Americanul de 31 de ani evoluează pe poziţia 1, iar sezonul trecut a jucat la Swiss Central, echipă alături de care a ajuns în semifinalele Campionatului Elveţiei.

Larry Hall, noul component al BC Timba Timişoara: "Îmi propun să îi ajut pe jucătorii mai tineri cât de mult pot şi să contribui la cât mai multe victorii".

"Până acum am avut parte de meciuri bune, însă ne-a lipsit mai tot timpul câte ceva, iar acel ceva a fost un coordonator de joc foarte bun. Acum, sper să fi reușit să alegem un jucător care să ne satisfacă", spune Bogdan Murărescu, antrenorul echipei BC Timba Timişoara.

Hall a evoluat în şapte campionate din Europa, înainte de experienţa de la Timişoara. "Urşii" s-au orientat spre jucătorul american, după ce au decis să încheie colaborarea cu cel mai experimentat jucător din lot, sârbul Mladen Sljivancanin.

"Noi am fost mulțumiți de randamentul lui. Evoluțile lui nu ne-au satisfăcut și am decis că e cel mai bine pentru ambele părți să încetăm colaborarea", a mai declarat Bogdan Murărescu.

Înlocuirea lui Sljivancanin cu Hall nu va fi singura din această săptămână, la Timba. Echipa va mai renunţa la un bachetbalist, în locul căruia va transfera un jucător care poate evolua pe poziţiile 1-2.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Dan Şoşdean
Editor Web: Răzvan Bulacu