Sari la conținut

HANDBAL. Punct final seriei pozitive

Liderul Ligii Naţionale de Handbal, Dinamo, şi-a revenit după înfângerile cu rivalii de la Steaua şi CSM şi a învins-o pe teren propriu pe Timişoara, o altă echipă cu pretenţii a campionatului. Mult mai determinate şi mai concentrate, gazdele au avut meciul sub control în prima repriză, graţie şi jocului bun făcut de Şandru şi Vrankovic. La pauză, Dinamo conducea cu 17-14. În partea a doua, oaspeţii au egalat la 23, dar a intrat în scenă portarul Irimuş, care a dat siguranţă roș-albilor. Zulfic, cu 7 reuşite, dar şi Asoltanei, cu 11 goluri, au asigurat şi ei un final de meci liniştit pentru echipa lui Eliodor Voica. Gazdele s-a impus în faţa Timişoarei cu 32-28 şi au pus capăt seriei de șapte victorii a bănățenilor.

„Ne-am bătut, chiar ne-am dorit să câștigăm pentru a continua seria noastră bună, doar că astăzi se pare că Dinamo a fost mai bună ca noi”, a spus, la final, Cristian Fenici, căpitanul timișorenilor.

„Este o gură mare de oxigen pentru noi. Din păcate, în ultima perioadă am traversat niște meciuri mai grele și mai nereușite și am pierdut câteva puncte pe care nu trebuia să le pierdem”, a completat și Alexandru Asoltanei, principalul marcator al celor de la Dinamo București.

Indiferent de celelalte rezultate ale etapei, alb-violeții rămân şi după această etapă pe locul al 5-lea. În ultimul meci al sezonului regular, Politehnica va întâlni acasă pe HC Odorhei, duminica viitoare.