Sari la conținut

 ICIM Arad, a treia victorie în fața lui BCM Danzio

Chiar dacă Danzio a reușit să conducă temporar în primul sfert, Aradul a încheiat cu opt puncte avans primele zece minute. Ecartul gazdelor s-a mărit la 20 de puncte până la pauza mare, când se înregistra 45-25 pentru ICIM. Formația timișoreană a reușit să își adjudece sfertul 3, reducând astfel din handicap cu 3 puncte, 60-43. În ultimele zece minute, Danzio nu a reușit să aduge pe tabelă decât șapte puncte, în vreme ce Aradul și-a mărit ecartul până la 30 de puncte. De precizat că antrenorul timișorencelor, Bogdan Bulj a utilizat doar șase jucătoare în această partidă, Zorica Mitov, și Carole Harris bifând toate minutele pe teren.

„Ne-am creat situații bune, pe unele le-am fructificat, pe altele le-am ratat. Am arătat însă în sfertul trei că putem juca totuși destul de bine. În sfertul patru am avut situații foarte bune, dar din cauza oboselii, le-am ratat. Eu, ca antrenor, am văzut o creștere”, a spus Bogdan Bulj, antrenorul timișorencelor.

„Cel puţin astăzi am lăsat în urmă jocul de la Galaţi. O parte dintre jucătoare a bifat mai multe minute, dar toată lumea a muncit din greu aşa că e un început. Începem să ne adunăm”, a declarat Jose Araujo, tehnicianul arădencelor.

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Monique Reid de la Universitatea Goldiş ICIM, cu 21 de puncte urmată de Brianna Wilson de la Danzio, care a reuşit 18 puncte. Pentru BCM Danzio urmează un joc mai facil, în compania celor de la CSM Satu Mare, sâmbătă, de la ora 15, la sala „Constantin Jude”, în vreme ce arădencele vor evolua acasă, peste o săptămână, cu Rapid.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs