ICIM, o primă victorie cu Timișoara. Arădencele au învins BCM Tymes Politehnica cu scorul de 72-59

Data publicării:
icim

”Echipa vine după o mulţime de momente grele, fericite, din nou mai puţin fericite... am făcut faţă situaţiei foarte bine, sunt mândru de ele, însă astăzi nu mi-a plăcut jocul. Nu sunt însă maşini şi uneori nu avem starea pe care ne-o dorim şi asta e!”, a afirmat Jose Araujo, antrenorul celor de la Universitatea Goldiş ICIM Arad

Deşi nu au jucat grozav, arădencele au reuşit să păstreze tot timpul meciului un avantaj confortabil pe care au reuşit să îl conserve apoi până la final.

”Nu vreau să supăr echipa din Timişoara pentru că pot într-adevăr să joace bine, însă am jucat oarecum slab în momentele în care ele au jucat bine, aşadar nu am jucat bine... asta e partea la care trebuie să muncim: să fim concentrate, indiferent cu cine jucăm!”, spune Katherine Plouffe, de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

Cele mai multe puncte de la gazde le-a reuşit Monica Engelman, urmată de canadianca Katherine Plouffe, care a reuşit şi cele mai multe recuperări de la arădence - 9. De cealaltă parte, cea mai bună marcatoare din tabăra timişorencelor a fost Biljana Pesovic, cea care poate fi considerată MVP-ul partidei cu 22 de puncte, 8 recuperări şi 7 pase decisive.

”Noi deja privim către al doilea meci şi o să încercăm să dăm tot ce putem să jucăm mai bine decât am jucat astăzi”, anunță Bogdan Bulj, antrenorul celor de la BCM Tymes Politehnica Timişoara.

Meciul doi pentru accederea în semifinale va fi disputat sâmbătă la Timişoara. Un eventual meci trei urmează să se joace săptămâna viitoare la Arad.

Victorie înainte de play-off. ICIM Arad a învins Universitatea Alba Iulia, scor 78-65 

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri