ICIM pierde derby-ul campionatului. Arădencele au cedat pe teren propriu în faţa lui CSM Târgovişte

Data publicării:
icim

”Astăzi nu am început bine. Prea emoţionaţi, prea nerăbdători... Pentru câteva jucătoare a fost prima oară când au jucat într-o asemenea atmosferă, aşadar e normal. Ei au început jocul foarte concentraţi”, a afirmat Jose Araujo, antrenorul Universitatea Goldiş ICIM. ”Cred că am beneficiat mult pentru că ei sunt în trei competiţii încă şi au foarte multe meciuri, mai puţin timp de antrenamente şi s-a văzut clar oboseala lor”, spune Dan Fleşeriu, antrenor CSM Târgovişte.

Arădencele au intrat mai greu în meci şi au pierdut primul sfert cu 20 - 15. Jocul s-a mai echilibrat în următoarele trei sferturi, dar CSM Târgovişte a reuşit să rămână mai mereu la conducere în ciuda publicului care a încercat să îşi ducă spre victorie favoritele.

Pentru gazde, cea mai bună marcatoare a fost din nou Meighan Simmons cu 19 puncte, în timp ce de la învingătoare s-au remarcat fosta jucătoare a Aradului, Chrissy Givens, care a marcat 23 de puncte, şi Monique Coker cu 21 de puncte.

”A fost important pentru noi ca jucătoare, dar şi mai important a fost pentru noi ca şi echipă. Chiar aveam nevoie de asta. Nu am mai jucat atât de bine şi asta ar putea fi un avans pentru a doua jumătate a sezonului”, a precizat Chrissy Givens.

”Cred că nu am început aşa cum trebuia să o facem, Târgovişte a ieşit pe teren foarte motivată şi a trebuit să ne ridicăm la nivelul lor. La început nu am reuşit dar după o vreme le-am pus probleme”, a spus și Meighan Simmons.

Victoria de la Arad o trimite pe CSM Târgovişte pe primul loc în clasament în timp ce Aradul coboară trei poziţii până pe locul 4, la egalitate de puncte cu Universitatea Alba Iulia, care a pierdut surprinzător în această etapă la Galaţi, scor 78 la 74.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri