Impact fatal cu un copac, pe un bulevard din Arad

Data publicării:
arad

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5,30, pe o porţiune de drum unde şoferii obişnuiesc uneori să calce mai puternic pedala de acceleraţie.

Opinii: ”Am auzit un zgomot foarte mare şi am coborât”, - Credeţi că a avut viteză? ”Da, foarte mare!”, - Se întâmplă des ca oamenii să meargă repede aici, pe linia asta dreaptă?, ”Da, da”.

Sosit la faţa locului, echipajul de descarcerare al ISU Arad a izolat zona pentru a evita producerea unei eventuale explozii. ”Am luat borna bateriei pentru că maşina era pornită şi farurile aprinse, apoi am descarcerat uşa dar persoana era decedată şi nu s-a mai putut face nimic”, afirmă plt. maj. Victor Pescaru de la ISU Arad.

”Încă nu putem să ştim precis cauzele, deocamdată culegem toate datele şi informaţiile de la faţa locului după care o să putem pune concluziile finale”, ne-a declarat inspectorul principal Răzvan Meszar de la Biroul de Poliţie Rutieră Arad.

Neşansa şoferului a fost că maşina sa a ricoşat exact în locul lăsat liber între maşinile parcate pe margine şi s-a oprit într-un copac.

reporter: Dan Codre
operator: Cristi Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri