Încă o misiune dificilă în Moldova

Data publicării:
csms iasi acs poli

ACS Poli joacă luni o nouă partidă-cheie în lupta pentru supraviețuirea pe prima scenă. Bănățenii evoluează pe terenul celor de la CSMS Iași, unde ultima dată au obținut o remiză cu Florin Marin pe banca tehnică. Petre Grigoraș își dorește cel puțin un rezultat asemănător, deși este conștient de dificultatea meciului, având în vedere că ieșenii speră la locul ce îi poate duce în Europa.

„Ne va aștepta un meci infernal. Ne dorim enorm să scoatem un rezultat bun pentru că trebuie să rămânem agățați de clasamentul acesta și să ne jucăm șansa până în ultima etapă. MUSCĂ. Ar fi extraordinar de bine după un succes să continui cu o victorie și la Iași, chiar dacă trebuie să recunosc că este o echipă extrem de omogenă și de redutabilă”, admite Petre Grigoraș, antrenorul bănățenilor.

Tehnicianul timișorenilor are două absențe sigure pentru duelul de la Iași, în rest, jucătorii lui ACS Poli își revin treptat. Printre ei și Daniel Popescu, care a absentat în jocul cu FC Voluntari, după o accidentare la umăr, dar care s-a pregătit normal în ultimele zile.

„Noi vrem să mergem la victorie, dar, cum am spus, va fi un meci destul de greu. Eu zic că un punct ne-ar mulțumi acolo pentru că după aceea urmează meciul direct cu Chiajna, de acasă, meci care trebuie câștigat pentru a-i băga sub noi”, a spus și Daniel Popescu, fundașul dreapta al timișorenilor.

„Din păcate, în afara de Ovidiu Popescu, care se pare că a încheiat campionatul – cu părere de rău spun asta, pentru că aveam nevoie de el – sută la sută Melinte nu va face parte din lot pentru partida de la Iași, fiind sub tratament, e clar că nu are nicio șansă să fie luat în lot. Mai sunt mici probleme cu anumiți jucători, dar nu deosebite, pentru cei pe care doresc să iau în primul 18”, a completat Grigoraș.

ACS Poli este, în continuare, singura echipă din Liga I fără succes pe teren străin în acest sezon. Ultima victorie alb-violetă în deplasare, avea loc în precedenta aventură din prima ligă, pe terenul Pandurilor, antrenați pe atunci chiar de Petre Grigoraș. Jocul de la Iași, din etapa a 7-a a play-out-ului are loc luni, de la ora 18, și va fi putea fi urmărit, în direct, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri