Sari la conținut

Încă un atacant pentru ACS Poli. Robert Elek a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate

"Robert e un jucător diferit față de Nanu, Bărbuț, chiar și decât Chipirliu, e în careu, nu aveam genul acesta de jucător. Pedro a înscris multe goluri, dar nu e genul să stea mereu în careu. Concurența va fi foarte bună, nu-mi va fi ușor, dar sper să fiu inspirat. Fiecare are șansa lui. Vor mai fi două jocuri amicale tocmai ca să fac două echipe. E un atacant care atacă poarta, dar și foarte mobil. S-a ivit această oportunitate, era închisă perioada de transferuri și după aducerea lui Doman, dar a apărut un jucător valoros pe care să-l putem lua", a afirmat Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara.

"Îi mulțumesc pentru încredere, a apărut această oportunitate, vreau să-l răsplătesc pe Mister. Nu se știe dacă e 100% retragerea Tărlungeniului. Mă bucur că m-a sunat. O să mă pregătesc 100%", a răspuns Robert Elek.

Elek este cel de-al doilea atacant achiziţionat de ACS Poli în această iarnă, după Bogdan Chipirliu. Fostul vârf al Tărlungeniului a marcat două goluri în prima parte a campionatului.

Redactor: Ionuţ Suciu
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche