Incendiu la un bloc din Timişoara

Data publicării:
incendiu

Coloană de fum, ieri dimineaţă, într-un bloc din apropierea Spitalului Judeţean din Timişoara. Zece persoane au ieşit, de urgenţă, din imobil după ce un incendiu a izbucnit într-unul dintre apartamente, la etajul al doilea. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:30, de un pompier aflat în timpul liber, care se afla în zonă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Cei peste 20 de pompieri au avut nevoie de aproape o oră pentru stingerea incendiului izbucnit în această dimineață, în aproapiere de spitalul județean. Oamenii au observat un fum gros, care ieșea de pe un balcon de la etajul al doilea dintr-un bloc cu 6 etaje.

"A intrat un om și a zis că iese un pic de fum din balcon. Am sunat la 112, nu a răspuns la 112 și mi-am sunat comandantul de la D2 și a trimis mașinile aici."

"Veneam dinspre spitalul județean încoace și când am văzut fum. Și fum gros, ca lumea, ieșeau flăcările pe acolo pe la balcon, pe unde vedeți găurile alea și asta o fost tot ce s-a văzut."

"O echipă de pompieri a spart ușa și au intrat înăuntru. Focul era localizat aici, la stradă. Ce era acolo? Bucătărie? Balconul e la stradă."

"Intervenția a fost îngreunată de accesul în spatele imobilului, mașinile parcate. Din fericire nu au fost victime, s-au autoevacuat 10 persoane. Incendiul s-a manifestat la balconul apartamentului, ulterior extinzându-se parțial la balconul apartamentului de lângă", 

Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri