Sari la conținut

Începe, la Timișoara, Festivalul "Bega Bulevard". Manifestările, timp de trei zile, între podurile Mitropolit Şaguna şi Traian

Deschiderea festivalului va avea loc, în această seară, la ora 18. Pe Bega vor defila ambarcațiuni, iar de la ora 19 sunt programate concertele celor de la Marion Kraeutner Band, Grave for Sale, Phaser și Taxi. Seara se va încheia cu jonglerii cu foc.

Mâine, de la ora 10, vor fi organizate diferite activități pentru copii, ateliere de creație și expoziții. Nu vor lipsi concursurile pe apă. Iubitorii muzicii se vor delecta, la orele serii, cu piesele lui Emil Kindlein Band, Blazzaj şi Cargo.

Duminică, de la ora 13, formațiunea de intervenție rapidă SALVO va simula o acțiune de salvare, cu ambarcațiuni și scafandri, iar de la ora 16 se va derula tradiţionala Cursă a rățuștelor pe Bega. Festivalul se va desfăşura între Podul Mitropolit Şaguna şi Podul Traian, în Parcul Alpinet, pe malul canalului Bega, dar şi pe apă.


A început Festivalul "Bega Bulevard"! Reporterul Raluca Popa a fost acolo şi a venit cu toate detaliile, în direct, în cadrul jurnalului Digi24 Timişoara. 

Pe aceeași temă