Sari la conținut

Informatica, lider solitar în Liga I

Cu un lot restrâns, Timişoara s-a trezit condusă de echipa campioană, după nouă minute de joc. Însă numai 60 de secunde a durat bucuria oaspeţilor. Gazdele au egalat imediat, iar în minutul 12 conduceau deja cu 3-1, după o fază în care portarul mureşenilor a fost eliminat pentru o intervenţie cu mâna în afara careului. A fost 4-1 la pauză, iar oaspeţii au mai avut o singură tresărire de orgoliu, la reluare, când au înscris prin Gherman. Finalul a fost însă al celor de la Informatica, iar scorul a căpătat proporţii. S-a încheiat 7-2, cu goluri marcate şi din poartă în poartă de bănăţeni.

„A fost destul de dificil... nu știam care mai cade în ultimele zile am tot avut câte un jucător care pica. Astăzi au jucat accidentați... Ne bucurăm pentru că toți din Timișoara care nu cunoșteau așteptau acest meci și mă bucur că am confirmat”, a spus, la final, Robert Lupu, antrenorul-jucător al timișorenilor.

„Băieții au fost magnifici. Publicul a fost magnific, toată lumea a fost extraordinară. Vreau să le mulțumesc tuturor!”, a completat Gabriel Lungu, principalul finanțator al Informaticii.

Informatica Timișoara adună opt succese din tot atâtea posibile, însă pe bănățeni îi așteaptă un nou meci de foc, marți, la Deva, în compania celor de la Autobergamo. Partida va avea loc de la ora 19:00 și va fi transmisă, în direct, de Digisport.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop