Sari la conținut
News Alert

Informatica și-a prezentat lotul și intențiile. Noua echipă de futsal a Timișoarei vrea titlul de la primul sezon

„Am creat o echipă a Timișoarei, pentru timișoreni și asta trebuie să înțeleagă toată lumea că nu este echipa mea. Obiectivul nostru principal este acela de a intra în play-off și de a încerca să fim undeva în primele trei echipe ale campionatului", afirmă Gabriel Lungu, finanțator Informatica Timișoara.

Căpitanul Naționalei de fotbal în sală, Robert Lupu, va îndeplini rolul de antrenor-jucător, rol cu care s-a familiarizat precedentele două sezoane, la Deva, loc de unde a și venit la Timișoara.

„Mă bucur că am venit spre casă, eu sunt bănățean și mă bucur că sunt aici. Știu ce înseamnă fotbalul pentru zona aceasta și sper să pot mulțumi prin aportul meu de antrenor și jucător acest club. Muncim foarte mult ca să putem să formăm un grup, să avem relații de joc pentru că știm că pretențiile pentru această echipă sunt destul de mari", spune el.

CS Informatica Timișoara are în plan disputarea unei partide de prezentare a lotului, în următoarea săptămână, în compania unei formații de peste hotare. Campionatul Ligii I de futsal este programat să înceapă pe 30 august.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Andrei Marina
Editor web: Călin Țenche