Sari la conținut
News Alert

Informatica Timişoara, debut cu dreptul. Noua echipă de futsal de pe Bega a câştigat cu 4-1 meciul cu KSE Tg. Secuiesc

Prima parte a fost una extrem de spectaculoasă. După şase minute, Stefan Rakic a deschis scorul, iar o fază mai târziu tot el l-a şi majorat. Celălalt internaţional sârb, Slobodan Janjic a făcut 3-0, pentru ca Ioan Al-Ioani să stabilească scorul pauzei. La reluare, oaspeţii au fost ceva mai atenţi în defensivă, în vreme ce Informatica s-a relaxat, astfel că vizitatorii au reuşit golul de onoare, prin Ticalo, cu cinci minute înainte de final.

„Cu toții am avut emoții precum niște copii. De la conducere, până la jucători... a fost un moment destul de greu, pentru că toți suntem noi aici, iar formarea unei echipe necesită ceva timp, pentru a ne lega și mai bine. Cred că a fost un meci bun pentru noi, ne-am mișcat mai greu în repriza a doua, dar probabil ne-am relaxat văzând că am condus meciul detașat", spune Robert Lupu, antrenor-jucător la Informatica Timişoara.

„Am fost plăcut surprinși de publicul care a fost astă seară. Un public cald, ne-a primit cu multă căldură, bineînțeles, ne cunoșteau din anii anteriori. Sperăm să vină în număr cât mai mare, avem nevoie de atmosferă. Sperăm să avem și o mică galerie și să aducem din ce în ce mai multe victorii și să ne realizăm obiectivul", precizează Ioan Al-Ioani, de la Informatica Timişoara.

„A fost un meci bun. Ne-au surprins puțin gazdele cu jocul lor foarte bun. Au jucători de națională...ce să mai zicem... o echipă foarte bună care cred că se va bate și la titlu, sigur!", spune Jozsef Gazda de la KSE Târgu Secuiesc.

Informatica Timișoara va intra din nou pe parchet marțea viitoare, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, echipă ce a pierdut categoric, 1-7, jocul din prima etapă, disputat la Iași. După acest meci, întrecerea internă se oprește pentru a permite naționalei României să se pregătească pentru „dubla" cu Ungaria, din play-off-ul Campionatului European, programată pentru 15 și 22 septembrie. Tricolorii vor disputa de altfel un amical chiar la Timișoara, cu gruparea violetă.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă