Sari la conținut

Informatica Timișoara, parcurs fără greșeală

Informatica Timișoara a trecut cu brio peste încă un test important. Bănățenii au învins clar, 5-0, în deplasare, pe United Galați, una dintre revelațiile începutului de campionat. Antrenorul-jucător al timișorenilor, Robert Lupu – care a împlinit 33 de ani chiar în ziua meciului – a deschis scorul rapid, după o recuperare a lui Janic.

La scurt timp, alb-violeții l-au pierdut pe Thiago Alcantara, care s-a accidentat grav la genunchi, fiind suspect de ruptură de ligamente.

„Deocamdată suntem într-un picior... sperăm să putem juca și să nu fie o lovitură gravă pentru Thiago”, a spus Robert Lupu, antrenor-jucător Informatica Timișoara.

2-0 s-a făcut după reluarea simplă a lui Novoselac, pentru ca până la pauză timișorenii să mai puncteze de două ori prin Florin Matei. În actul secund, tot Informatica a fost la conducere, însă a reușit să mai marcheze doar o dată, prin Janjic, tot dintr-o lovitură de penalitate.

„Meciul a fost destul de greu, echilibrat. Noi am rupt însă puțin... fiin un pic mai proaspeți, am făcut diferența”, adaugă Lupu.

„Valoarea celor din Timișoara este incontestabilă. Sunt jucători cu experiență, știam că ne așteaptă un joc foarte greu”, a admis și  David Asandei, antrenor United Galați.

În weekend, Informatica revine la Timișoara. Bănățenii vor juca duminică, de la ora 12, la sala „Constantin Jude”, în compania unui adversar facil, Clujana Cluj, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.
 
Reporter: Claudiu Sav
 
Operator: Marian Munteanu