Înfrângere după înfrângere pentru BC Timișoara

Data publicării:
infrangere bct

Gazdele s-au ținut bine însă și aseară, exact jumătate din timp. După primul sfert, aveau un avantaj de cinci puncte, 19-14. BC Mureş s-a redresat din mers, iar la pauza mare a reuşit să ia faţa gazdelor cu o singură lungime, 34-33. Istoria s-a scris însă în doar câteva minute, în sfertul trei.

„S-a văzut lipsa noastră de experiență. Am greșit în două-trei minute și diferența a crescut la 10 puncte”, a admis Nenad Markovic, antrenorul celor de la BC Timișoara.

Ardelenii s-au desprins, ajungând să conducă la o diferenţă de 13 puncte după o jumătate de oră de joc, 55-42. BC Timişoara avea să-şi adjudece sfertul 4, însă chiar și așa tabela s-a oprit la 78-66 pentru BC Mureş.

„Ne lipsește Ivanovic. El este "creierul" din ofensiva noastră, ne ajuta foarte mult. Jucăm altfel când îl avem pe teren, așa că nu ne-a fost deloc ușor. Timișoara a arătat bine astăzi, au luptat foarte mult”, a spus și Audrius Prakuraitis, antrenor BC Mureș.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost, din nou, Kentwan Smith – cu 13 puncte, în vreme ce pentru oaspeți, letonul Mareks Jurevicius a fost de neoprit, cu 22 de puncte și procentaj de sută la sută, la toate aruncările.

„Asta e! Mergem înainte și sper să fim pregătiți peste două zile, când vom juca cu Clujul. După aceea vine poate meciul la care trebuie să jucăm mai bine toate cele 40 de minute și să reușim prima victorie cu Mediașul”, a adăugat Markovic.

Întâlnirea de sâmbătă cu UBT Cluj-Napoca, din sala „Constantin Jude”, va începe de la ora 18:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri