Institutul pentru Fericire a venit să schimbe în bine viața timișorenilor

Data publicării:
fericiti 1



Nu sunt comedii, sunt povești de viață, care ne inspiră și ne demonstrează că fericirea proprie, dar și a celor apropiați, este în mâinile noastre. După aproape două ore de film, rezultatele s-au văzut pe chipurile participanților.

În loc de aplauze la finalul proiecției, participanții i-au răsplătit pe organizatori cu zâmbete. Zâmbete sincere și dorința de a schimba ceva în viața lor: ”Fiecare faptă bună e ca o picătură într-un ocean. Iar oceanul este format din picături. Nu trebuie să schimbăm lumea putem să schimbăm numai comportamentul nostru față de cei
din jur”, ”Prin astfel de evenimente ne putem reîntoarce să vedem ce lipsește, ce am lăsat în urmă. Să se transforme într-o schimbare pe care o facem în viața noastră”, ”Fapte bune și așa vom fi mai fericiți”.

Pe lângă faptele bune, specialiștii în fericire recomandă și ingredientul de bază al unei stări de bine. ”Cunoașterea de sine e cel mai important ingredient pentru fericire. Cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât vom reuși să fim în timp mai fericiți”, susține Andreia Ispas, ambasador pentru Banat al Asociației IPF.

Ideea Institutului pentru Fericire a venit ca o mănușă pe pesimismul românilor, spun cei care vor ca, în șase luni, să schimbe fețele românilor, prin proiecții în toată țara. ”Conform ONU, România este ce mai nefericită țară din Europa, ca atare, avem cauza, trebuie să facem ceva”, afirmă Andreia Ispas.

În luna martie, va avea loc următorul eveniment marca Institutul pentru Fericire. La Facultatea de Științe Economice din Timișoara va fi proiectat un film, iar din toamnă, filmele se mută în școli.

reporter: Sorina Covlea
operator: Cosmin Pîrlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri