Interlopii din clanul Udrea, arestaţi

Data publicării:
interlopi

De opt ore au avut nevoie procurorii DIICOT ca să îl audieze pe Sorin Udrea și pe ceilalți șapte membri ai rețelei de interlopi. Dacă în primă fază toți suspecții au fost lăsați în libertate, pentru că le-a expirat mandatul de reținere, judecătorii s-au pronunțat în toiul nopții, chiar dacă suspecții au negat cu vehemență acuzațiile procurorilor.

Astfel, Sorin Udrea și trei dintre complicii lui au fost arestați preventiv 29 de zile pentru tentativă de omor. În același timp, alți trei membri ai rețelei sunt liberi, dar nu au voie să părăsească țara. În acest caz mai este cercetat şi un al optulea bărbat. În cazul sau, instanţa nu a luat niciun fel de măsură de restricţie. Toţi cei implicati in acest dosar şi-au declarat nevinovăţia în faţa judecătorilor. Avocaţii lui Sorin Udrea au anunţat că vor ataca decizia instanţei.

Interlopii din gruparea Udrea aveau conexiuni și cu oameni din fotbal. Mai multe interceptări ale procurorilor scot în evidență faptul că Sorin Udrea, cel care se supranumea "stăpânul Timișoarei", ar fi încercat trucarea mai multor meciuri de fotbal. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri