Sari la conținut

Învinși în campionat după 5 etape

Pandurii Târgu Jiu a oprit la Severin seria de 5 meciuri fără înfrângere în campionat a Timişoarei, 3-1. În prima repriză au fost faze de poartă şi goluri pe bandă rulantă. Pandurii a deschis scorul în minutul 3. Pandurii a deschis scorul în minutul 3. Săpunaru a reuşit primul gol în campionat pentru gorjeni, din centraraea capitanului Nistor. Oltenii au avut 2-0 din minutul 8. Golgheterul Ligii 1, Ioan Hora, a fructificat centrarea lui Ciucur. În minutul 35, era scor de neprezentare pentru Poli, după golul cu numărul 8 din acest sezon pentru Hora. Golul a fost o bijuterie - un şut lobat, peste Kirschstein. Oaspeţii au avut prima reacţie prin Goga, din centrarea lui Popa. Minutul 43 a adus golul de onoare pentru bănăţeni, când Goga nu a mai ratat, la mingea trimisă în careu de Rufino. Timişoara nu a avut forţa să revină în repriza a doua şi a mai fost o singură dată periculoasă, prin acelaşi Goga.

„Practic, primele 35 de minute nu am existat. Am comis multe greșeli în apărare, am primit trei goluri și, sigur că atunci s-a stabilit și rezultatul”, a spus Florin Marin.

„M-a bucurat foarte tare jocul din prima repriză. Așa cum am spus, în cele mai multe momente. Ne bucură că adunăm puncte”, a precizat și Edi Iordănescu.

Pandurii – ACS Poli s-a încheiat 3-1, iar gorjenii au 4 victorii în ultimele 5 etape.

Redactor: Claudiu Sav