Klaus Iohannis a acceptat invitaţia la dezbatere lansată de Universitatea de Vest din Timişoara

Data publicării:
icon Iohannis Ponta 051114

Demersul Universităţii de Vest a primit un răspuns pozitiv numai din partea candidatului care a obţinut majoritatea voturilor, în Timişoara.

Klaus Iohannis - candidat la funcţia de preşedinte al României: "Am primit o invitație de la Universitatea de Vest din Timișoara, iar asta mi s-ar părea o soluție foarte bună. La 25 de ani de la Revoluție, dezbaterea finală între candidații la Președinție să se facă în Timișoara".

Victor Ponta a răspuns invitaţiei printr-o postare pe facebook, prin care declară că ia în considerare participarea numai la confruntările televizate.

„Variantele de confruntări electorale pe care domnul Iohannis ni le transmite prin intermediari sau direct reprezintă un vot de blam dat presei româneşti […]Propunerile pe care le avansează sunt nobile - Universitatea din Timişoara, Palatul Parlamentului - dar la fel de bine pot fi invocate Academia Română, Uniunea Scriitorilor, o unitate militară, un cămin cultural dintr-un sat, un spital, un cămin de bătrâni sau o fabrică", - răspunsul lui Victor Ponta, publicat pe contul acestuia de Facebook.

Demersul Universităţii de Vest vine în anul în care Timişoara comemorează 25 de ani de la Revoluţia din 1989, iar temele de discuţie porneau de la acelaşi subiect.


Redactor: Ionuţ Suciu
Editor Web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri